• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE
 • + 31 (0)181 770 727
 • Toepassingen

  kasco_maritiem_de-icer-2

  DE-ICING

  Kasco is synoniem voor ijsvrij. Als de wereldwijde marktleider op het gebied van het ijsvrij houden, heeft u de zekerheid dat uw Kasco de-icer apparatuur uw waardevolle eigendom tegen dure vorstschade zal beschermen.
  LEES MEER
  kasco_maritiem_-industrialmixing02_445_295_s_c1_c_t

  INDUSTRIEEL

  Met de industriële sterke line-up van beluchting, meng- en destratificatie apparatuur, kan Kasco u helpen uw waterbehandeling processen te verbeteren. Zowel als het ga om kwaliteit als om snelheid.
  LEES MEER
  kasco maritiem-aquaculture-research

  AQUA CULTUUR

  Kasco heeft tientallen jaren ervaring in de aquacultuur en visteelt en heeft diverse producten om de (professionele) visteelt, vijvers of tanks productiever te maken voor gezondere en sneller groeiende vis.
  LEES MEER

  ADVIES EN CONSULTING

  Kasco heeft met meer dan 40 jaar ervaring de deskundigheid in huis om ieder vraagstuk op water management gebied te beantwoorden. Onze consultants zijn ook op vaste basis in te huren voor management en beheer.
  LEES MEER
  kasco maritiem-fonteinverlichting3

  VIJVER WATER CONDITIE EN UITSTRALING

  Verbeter het uiterlijk en de gezondheid van uw vijver en maak het beheer van uw vijver gemakkelijker met Kasco. Kasco is de keuze voor het beluchten en de verfraaiing van vijvers in alle soorten en maten.
  LEES MEER
  kasco maritiem-jacht-de-icer

  WATERPLASSEN EN JACHTHAVENS

  Houd het uiterlijk van uw water op zijn best, en bescherm uw bezit met de adequaat en effectief water management. Kasco levert producten die u hierbij helpen, zodat het ook aan de waterkant aangenaam blijft.
  LEES MEER