• AUTHORIZED DEALER OF KASCO MARINE
 • + 31 (0)181 770 727
 • Residentiële vijvers

  Gezond vijverwater? Verbetering van de gezondheid van uw vijver? Kijk dan naar Kasco fonteinen en beluchting apparatuur. Een gezonde, mooie vijver is een grote aanwinst voor elke eigenaar en kan de waarde van vastgoed verbeteren.

  Verbeterde beluchting en watercirculatie resulteren in een gezondere vijver, verminderen stank, elimineren stagnerende gebieden waar de muggen broeden, zwerfvuil zich verzamelt en algen groeien, en verbetert het milieu voor uw vissen en andere dieren in de vijver.

  De eenvoudig te gebruiken produkten, in combinatie met het industriële sterker ontwerp van roestvrij staal en thermoplastische componenten, maken Kasco Fontein en beluchting producten ideaal voor elke vijver. Ontworpen voor een laag energieverbruik en een minimum aan onderhoud, zijn Kasco producten kosteneffectief en eenvoudig te gebruiken en te bedienen.

  Te overwegen:

  • Vijver grootte, positie, niveau verschillen
  • Kracht type en lokatie
  • Vorm en belichting
  • Gebruik vijver en toegankelijkheid

  Kasco Producten voor vijver beheer

  Beluchtings fonteinen

  Door de combinatie van hoge stroomsnelheden met een esthetisch V-vorm-effect, bieden de beluchtings fonteinen de beste mix van uitstraling en zuurstof verrijking.

  Decoratieve fonteinen

  Voor het verfraaien van de uitstraling van het water met een elegant patroon en het stimuleren van waardevolle zuurstof en agitatie voor een gezonde vijver of meer.

  Diffuser units

  Beluchting verbetert drastisch de milieuomstandigheden in uw vijver en helpt om de goede waterkwaliteit te continueren.

  Fontein lichten

  Kasco levert CE gecertificeerde fontein licht pakketten voor elke 50Hz fontein. Met eerdere effecten en kleuren.